Kódfestés

Napkitörés Vizuális Kommunikáció - az új embertípus egyik tudati kiterjedésének lehetősége.

Intuitív módon közvetítem a szellemi világ üzeneteit, kollektív és egyéni kódokat elrejtve képeimen. Kiállításaimon és egyénre szabott festmények útján osztom meg mindezeket a keresőkkel.

Kollektív kódok:

Festményeim - a látható formák mellett - energetikai kódokat is tartalmaznak, ami felkészíti a nézőt az Új korszakra, új energiákra. A kódok eljutnak a szemlélő energetikai rendszerébe és átitatják azt a fény új rezgéseivel, ezzel természetes módon megteremtve új lehetőségek, inspirációk kinyílását a befogadóban.

Előfordul azonban, hogy bár kollektív kódokról van szó, az alkotások meghívnak egy - egy személyt, akiket fokozottabban érintenek azok az áthangolások, amelyeket a kozmosz a képeken keresztül üzen. Ilyenkor az alkotás az illető személyhez kerülhet, amennyiben a tulajdonviszonya mellett hozzájárul ahhoz, hogy a nyilvánosság is hozzáférjen adott esetben a festményhez., valamint valamilyen formában támogatja az Univerzum üzeneteit tartalmazó képek terjedésének lehetőségét, vagy az alkotót.

Egyéni kódok:

Egyéni beszélgetés alkalmával összekapcsolódom az illető Magasabb, isteni énjével, szellemi vezetőivel. Ezt követően a műtermemben, egy meditáció keretében, újra összekapcsolódom a szellemi vezetőkkel, és a születő festményen keresztül színekbe, formákba öltöztetve kódok érkeznek, aktiválódnak, melyek hatással vannak az illető energiarendszerére. Ez a személyes vizuális üzenet - mely jócskán túlnő a tudatunkkal felfogható világon - felébreszti a keresőben szunnyadó lehetőségeket, potenciálokat, új utakat, inspirációkat nyithat életében.

Ezeket a személyre szóló festményeket csak elkészült, felkészült keresőknek, külön kérésre, előzetes konzultáció alapján készítem. Munkám anyagi ellentételezése is egyéni megbeszélés alapján történik.

Akik eddigi képeimet látták, lecsendesedtek. Energiájuk fókuszálódott, és elindította őket belső útjukon, ráébredve, ráérezve a szeretet újabb frekvenciáira. Ez a megfigyelés, tapasztalat vezetett arra, hogy másokkal is megosszam saját utam tapasztalatait, felismeréseit, és ezzel -, igény szerint - másokat is hozzásegítsek KONZULTÁCIÓK keretében a kreatív énjük megnyílásában, az új energiák szellemi és gyakorlati befogadásában.